Digitální knihovnaUPCE
 

Stanovení aktivity vody v plodech bobulovitých rostlin

Bakalářská práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2008

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce se zabývá metodami měření a stanovení aktivity vody v potravinách. V experimentální části je práce zaměřena na měření hodnot aktivity vody v bobulovitých plodech rostlin. V závěru práce je diskutován vliv homogenizace na výsledné hodnoty av.

Rozsah stran

35 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D19368
D19368

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Aktivita vody, metody měření, bobulovité plody, water aktivity, methods of measurement, berries

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced