Stanovení aktivity vody v plodech bobulovitých rostlin
Bakalářská práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2008
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Práce se zabývá metodami měření a stanovení aktivity vody v potravinách. V experimentální části je práce zaměřena na měření hodnot aktivity vody v bobulovitých plodech rostlin. V závěru práce je diskutován vliv homogenizace na výsledné hodnoty av.
Rozsah stran
35 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D19368
D19368
D19368
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
Aktivita vody, metody měření, bobulovité plody, water aktivity, methods of measurement, berries