Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Stanovení aktivity vody v plodech bobulovitých rostlin

Bakalářská práce
dc.contributor.advisorČervenka, Libor
dc.contributor.authorKubínová, Jana
dc.date.accepted2008cze
dc.date.accessioned2008-11-02T11:05:11Z
dc.date.available2008-11-02T11:05:11Z
dc.date.issued2008
dc.description.abstractPráce se zabývá metodami měření a stanovení aktivity vody v potravinách. V experimentální části je práce zaměřena na měření hodnot aktivity vody v bobulovitých plodech rostlin. V závěru práce je diskutován vliv homogenizace na výsledné hodnoty av.cze
dc.description.abstract-translatedThe work deals with methods of measurement of water activity in foods. In experimental part, the work is focused on determination of water activity in various berry samples. The values of av and the effect of homogenization is disscused.eng
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format35 s.cze
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD19368cze
dc.identifier.signatureD19368
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/30216
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.subjectAktivita vodycze
dc.subjectmetody měřenícze
dc.subjectbobulovité plodycze
dc.subjectwater aktivityeng
dc.subjectmethods of measurementeng
dc.subjectberrieseng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.cze
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleStanovení aktivity vody v plodech bobulovitých rostlincze
dc.title.alternativeDetermination of water activity in berrieseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory