Založení restaurace na palubě plavidla
Bakalářská práceOmezený přístupDatum publikování
2008
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Bakalářská práce se věnuje problematice založení restauračního zařízení na palubě plavidla. Na základě předpokladů a smyšlených údajů popisuje založení restaurace na palubě výletní lodi a kroky, nutné k zabezpečení jejího provozu a prosperity. Obsahuje obecné informace týkající se podnikání podle živnostenského zákona, přesné vymezení pojmu hostinská činnost a dále vlastní podnikatelský záměr včetně plánů obchodního, marketingového a finančního.
Rozsah stran
40 s., 11 s. příloh
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Pouze v rámci univerzity
Název akce
ISBN
Studijní obor
Management podniku - Management malých a středních podniků
Studijní program
Ekonomika a management
Signatura tištěné verze
D19414
D19414
D19414
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
restaurace, Stravování, založení, lodě, plavidla, Podnikání, živnosti, restaurants, food, floatation, ships, crafts, Business, trades