dc.contributor.advisor |
Pejchalová, Marcela |
|
dc.contributor.author |
Heinclová, Kateřina
|
|
dc.date.accessioned |
2008-11-02T10:44:20Z |
|
dc.date.available |
2008-11-02T10:44:20Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/30118 |
|
dc.description.abstract |
Cílem práce bylo zjištění kvality studničních vod za použití především techniky membránové filtrace. |
cze |
dc.format |
34 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.subject |
Rozbory vod |
cze |
dc.subject |
organotrofní bakterie |
cze |
dc.subject |
koliformní bakterie |
cze |
dc.subject |
membránová filtrace |
cze |
dc.subject |
ukazatele jakosti vod |
cze |
dc.subject |
Water analyses |
eng |
dc.subject |
organtopjill bacterias |
eng |
dc.subject |
coliform bacterias |
eng |
dc.subject |
membrane filtration |
eng |
dc.subject |
water quality register |
eng |
dc.title |
Mikrobiologická kvalita studniční vody na Pardubicku |
cze |
dc.title.alternative |
Microbial quality of well water in Pardubice region |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2008 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
The aim of the porject was to define the quelity of the well water with mostly membrane technique usage. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D19379 |
cze |
dc.identifier.signature |
D19379 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |