Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Červenka, Libor
dc.contributor.author Chvojková, Blanka
dc.date.accessioned 2008-11-02T10:43:15Z
dc.date.available 2008-11-02T10:43:15Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/30104
dc.description.abstract Tato bakalářská práce je zaměřena na popis metody měření aktivity a obsahu vody v potravinách, zejména v chlebu. Zabývá se výrobou chleba, vlivem použitých surovin na aktivitu vody, trvanlivostí a poživatelností výrobku. cze
dc.format 44 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject Aktivita vody cze
dc.subject obsah vody cze
dc.subject chleba cze
dc.subject Water activity eng
dc.subject water content eng
dc.subject bread eng
dc.title Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích cze
dc.title.alternative Water activity and water content in bakery products eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2008
dc.description.abstract-translated This bachelor work is focused on the measuring of water activity and water content in food, particularly in breads. This work deals with the bread production, the effect of ingredients upon water activity of bread, its shelf life and edibility. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D19367 cze
dc.identifier.signature D19367
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet