Digitální knihovnaUPCE
 

Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích

Bakalářská práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2008

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tato bakalářská práce je zaměřena na popis metody měření aktivity a obsahu vody v potravinách, zejména v chlebu. Zabývá se výrobou chleba, vlivem použitých surovin na aktivitu vody, trvanlivostí a poživatelností výrobku.

Rozsah stran

44 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D19367
D19367

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Aktivita vody, obsah vody, chleba, Water activity, water content, bread

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced