Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích
Bakalářská práceStatus neznámý Náhled není k dispozici
Datum publikování
2008
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Tato bakalářská práce je zaměřena na popis metody měření aktivity a obsahu vody v potravinách, zejména v chlebu. Zabývá se výrobou chleba, vlivem použitých surovin na aktivitu vody, trvanlivostí a poživatelností výrobku.
Rozsah stran
44 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D19367
D19367
D19367
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
Aktivita vody, obsah vody, chleba, Water activity, water content, bread