Stanovení chloridu sodného ve vzorcích hořčice

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Královský, Josef
dc.contributor.author Brynda, Jaroslav
dc.date.accessioned 2008-11-02T10:41:05Z
dc.date.available 2008-11-02T10:41:05Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/30081
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá možnostmi stanovení chloridu sodného v hořčici. Jako jedna z metod použití byla vybrána komplexometrická titrace podle Votočka. Metoda komplexometrické titrace byla použita na každý druh vybraných hořčic. cze
dc.format 34 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject Chlorid sodný cze
dc.subject hořčice cze
dc.subject komplexometrické titrace cze
dc.subject Natrium chloride eng
dc.subject mustard eng
dc.subject komplex-metrics titration eng
dc.title Stanovení chloridu sodného ve vzorcích hořčice cze
dc.title.alternative Determination of natrium chloride content in samples of mustard eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2008
dc.description.abstract-translated This bachalor thesis is concerned with determination of natrium chloride in mustard. Complex-metrics titration according to Votoček has been chosen as one of the methods offered. The method of comlex-metrics titration was applied for each kind of named mustards. cze
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D19374 cze
dc.identifier.signature D19374
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet