Možnosti analýzy medovin a včelích produktů

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Urban, Jiří
dc.contributor.author Pospíšilová, Marcela
dc.date.accessioned 2008-11-02T10:36:15Z
dc.date.available 2008-11-02T10:36:15Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/30032
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby. včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby. cze
dc.format 37 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject med cze
dc.subject analýza medu cze
dc.subject včelí produkty cze
dc.subject Honey eng
dc.subject analysis of honey eng
dc.subject bees products eng
dc.title Možnosti analýzy medovin a včelích produktů cze
dc.title.alternative Possibilities of mead and bee products analysis eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2008 cze
dc.description.abstract-translated This bachelor work deals with the technological process of production of the bees products and mead, with the honey composition and with the contingencies of honey components by various analytical methods. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D19372 cze
dc.identifier.signature D19372
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet