Digitální knihovnaUPCE
 

Možnosti analýzy medovin a včelích produktů

Bakalářská práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2008

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby. včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.

Rozsah stran

37 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D19372
D19372

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

med, analýza medu, včelí produkty, Honey, analysis of honey, bees products

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced