Metody určení antioxidační aktivity

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Adam, Martin
dc.contributor.author Bartůňková, Lenka
dc.date.accessioned 2008-11-02T10:31:58Z
dc.date.available 2008-11-02T10:31:58Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/29989
dc.description.abstract Teoretická část bakalářské práce se zabývá popisem metod používaných pro stanovení antioxidační aktivity, používáním antioxidantů v potravinářském průmyslu a jejich vlivem na lidské zdraví. cze
dc.format 35 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject Antioxidanty cze
dc.subject Antioxidační aktivita cze
dc.subject ledové čaje cze
dc.subject antioxodants eng
dc.subject Antioxidant Activity eng
dc.subject ice tea eng
dc.title Metody určení antioxidační aktivity cze
dc.title.alternative Methods of antioxidant activity determination eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2008 cze
dc.description.abstract-translated The theoretical part of bachelor work deals with the description of metods used to determination of antioxidative activity and with the application of antioxidants in the food industry and their influence on the human health. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D19384 cze
dc.identifier.signature D19384
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet