dc.contributor.advisor |
Adam, Martin |
|
dc.contributor.author |
Bartůňková, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2008-11-02T10:31:58Z |
|
dc.date.available |
2008-11-02T10:31:58Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/29989 |
|
dc.description.abstract |
Teoretická část bakalářské práce se zabývá popisem metod používaných pro stanovení antioxidační aktivity, používáním antioxidantů v potravinářském průmyslu a jejich vlivem na lidské zdraví. |
cze |
dc.format |
35 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.subject |
Antioxidanty |
cze |
dc.subject |
Antioxidační aktivita |
cze |
dc.subject |
ledové čaje |
cze |
dc.subject |
antioxodants |
eng |
dc.subject |
Antioxidant Activity |
eng |
dc.subject |
ice tea |
eng |
dc.title |
Metody určení antioxidační aktivity |
cze |
dc.title.alternative |
Methods of antioxidant activity determination |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2008 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
The theoretical part of bachelor work deals with the description of metods used to determination of antioxidative activity and with the application of antioxidants in the food industry and their influence on the human health. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D19384 |
cze |
dc.identifier.signature |
D19384 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |