Stanovení sacharidů ve včelím medu

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Eisner, Aleš
dc.contributor.author Šejnostová, Kateřina
dc.date.accessioned 2008-11-02T10:30:18Z
dc.date.available 2008-11-02T10:30:18Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/29970
dc.description.abstract Práce pojednává o fyzikálně-chemických vlastnostech sacharidů a jejich detekci. V praktické části se stanovoval obsah glukosy a redukujících cukrů ve vzorcích včelího medu doporučenými metodami. cze
dc.format 44 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject Auerbach-Bodländer-Borriesova metoda cze
dc.subject redukující cukry cze
dc.subject sacharidy cze
dc.subject včelí med cze
dc.subject Auerbach-Bodländer-Borries method eng
dc.subject reducing sugars eng
dc.subject carbohydrate eng
dc.subject bee honey eng
dc.title Stanovení sacharidů ve včelím medu cze
dc.title.alternative Determination of saccharides content in bee honey eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2008 cze
dc.description.abstract-translated This thesis deals with physico-chemical properties of saccharides and their detection. Its practical part describes determination of glucose content and reducting saccharides content in bee honey with recommended methods. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D19386 cze
dc.identifier.signature D19386
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet