dc.contributor.advisor |
Eisner, Aleš |
|
dc.contributor.author |
Šejnostová, Kateřina
|
|
dc.date.accessioned |
2008-11-02T10:30:18Z |
|
dc.date.available |
2008-11-02T10:30:18Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/29970 |
|
dc.description.abstract |
Práce pojednává o fyzikálně-chemických vlastnostech sacharidů a jejich detekci. V praktické části se stanovoval obsah glukosy a redukujících cukrů ve vzorcích včelího medu doporučenými metodami. |
cze |
dc.format |
44 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.subject |
Auerbach-Bodländer-Borriesova metoda |
cze |
dc.subject |
redukující cukry |
cze |
dc.subject |
sacharidy |
cze |
dc.subject |
včelí med |
cze |
dc.subject |
Auerbach-Bodländer-Borries method |
eng |
dc.subject |
reducing sugars |
eng |
dc.subject |
carbohydrate |
eng |
dc.subject |
bee honey |
eng |
dc.title |
Stanovení sacharidů ve včelím medu |
cze |
dc.title.alternative |
Determination of saccharides content in bee honey |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2008 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with physico-chemical properties of saccharides and their detection. Its practical part describes determination of glucose content and reducting saccharides content in bee honey with recommended methods. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D19386 |
cze |
dc.identifier.signature |
D19386 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |