dc.contributor.advisor |
Eisner, Aleš |
|
dc.contributor.author |
Luběna, Ondřej
|
|
dc.date.accessioned |
2008-11-02T10:27:08Z |
|
dc.date.available |
2008-11-02T10:27:08Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/29929 |
|
dc.description.abstract |
Byly stanoveny skutečné a konvenční extrakty pěti vzorků piv pomocí destilační metody. V teoretické části jsem se zaměřil na výrobu a složení piva. |
cze |
dc.format |
42 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.subject |
Rozbory piva |
cze |
dc.subject |
složení piva |
cze |
dc.subject |
výroba piva |
cze |
dc.subject |
destilace |
cze |
dc.subject |
Analyses of beer |
eng |
dc.subject |
compound of beer |
eng |
dc.subject |
beer manufacturing |
eng |
dc.subject |
destillation |
eng |
dc.title |
Stanovení skutečného a konvenčního extraktu vzorků piv |
cze |
dc.title.alternative |
Determination of real and conventional extract in beer samples |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2008 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
There was acctual and academic extracts determinated from five beer samples by the distilling method. In the theoretical part I focused on the acctual manufacturing and beer structure. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D19376 |
cze |
dc.identifier.signature |
D19376 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |