Stanovení skutečného a konvenčního extraktu vzorků piv

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Eisner, Aleš
dc.contributor.author Luběna, Ondřej
dc.date.accessioned 2008-11-02T10:27:08Z
dc.date.available 2008-11-02T10:27:08Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/29929
dc.description.abstract Byly stanoveny skutečné a konvenční extrakty pěti vzorků piv pomocí destilační metody. V teoretické části jsem se zaměřil na výrobu a složení piva. cze
dc.format 42 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject Rozbory piva cze
dc.subject složení piva cze
dc.subject výroba piva cze
dc.subject destilace cze
dc.subject Analyses of beer eng
dc.subject compound of beer eng
dc.subject beer manufacturing eng
dc.subject destillation eng
dc.title Stanovení skutečného a konvenčního extraktu vzorků piv cze
dc.title.alternative Determination of real and conventional extract in beer samples eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2008 cze
dc.description.abstract-translated There was acctual and academic extracts determinated from five beer samples by the distilling method. In the theoretical part I focused on the acctual manufacturing and beer structure. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D19376 cze
dc.identifier.signature D19376
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet