Digitální knihovnaUPCE
 

Stanovení skutečného a konvenčního extraktu vzorků piv

Bakalářská práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2008

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Byly stanoveny skutečné a konvenční extrakty pěti vzorků piv pomocí destilační metody. V teoretické části jsem se zaměřil na výrobu a složení piva.

Rozsah stran

42 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D19376
D19376

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Rozbory piva, složení piva, výroba piva, destilace, Analyses of beer, compound of beer, beer manufacturing, destillation

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced