Stanovení skutečného a konvenčního extraktu vzorků piv
Bakalářská práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2008
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Byly stanoveny skutečné a konvenční extrakty pěti vzorků piv pomocí destilační metody. V teoretické části jsem se zaměřil na výrobu a složení piva.
Rozsah stran
42 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D19376
D19376
D19376
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
Rozbory piva, složení piva, výroba piva, destilace, Analyses of beer, compound of beer, beer manufacturing, destillation