Analýza vybraných aminokyselin ve včelím medu
Diplomová práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2007
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Práce se zabývá stanovením vybraných aminokyselin ve včelím medu metodou RP-HPLC a studuje možnost izolace aminokyselin pomocí techniky SPE.
Rozsah stran
58 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D17340
D17340
D17340
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
kapalinová chromatografie, extrakce na tuhou fázi, aminokyseliny, med