Digitální knihovnaUPCE
 

Analýza vybraných aminokyselin ve včelím medu

Diplomová práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2007

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce se zabývá stanovením vybraných aminokyselin ve včelím medu metodou RP-HPLC a studuje možnost izolace aminokyselin pomocí techniky SPE.

Rozsah stran

58 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D17340
D17340

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

kapalinová chromatografie, extrakce na tuhou fázi, aminokyseliny, med

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced