Digitální knihovnaUPCE
 

Analýza prenylovaných flavonoidů v chmelu a pivu

Diplomová práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2007

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce se zabývá stanovením antioxidační aktivity chmelových extraktů a piva metodami ABTS, DPPH a FRAP, dále optimalizací HPLC/MS separace a identifikací minoritních flavonoidů obsažených ve chmelových extraktech a pivu. Studie metabolismu xanthohumolu, isoxanthohumolu a 8-prenylnaringeninu.

Rozsah stran

88 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

Technická fyzikální a analytická chemie - analytická chemie

Studijní program

Chemie a technická chemie

Signatura tištěné verze

D17288

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

chmel, pivo, flavonoidy, Antioxidační aktivita, Vysokoúčinná kapalinová chromatografie

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced