Stanovení letální teploty vybraných mikroorganismů
Bakalářská práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2007
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Práce je zaměřena na stanovení letální teploty rodu Staphylococcus a Arcobacter, dále se zabývá jejich charakteristikou, laboratoní diagnostikou a nemocemi, které způsobují.
Rozsah stran
39 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D17730
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
mikroorganismy, letální teplota, Staphylococcus, Arcobacter cryaerophilus