Stanovení cukru ve vzorcích hořčice

Show simple item record

dc.contributor.advisor Královský, Josef
dc.contributor.author Bordovská, Miroslava
dc.date.accessioned 2007-11-26T11:01:10Z
dc.date.available 2007-11-26T11:01:10Z
dc.date.issued 2007
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/27479
dc.description.abstract Práce se zabývá stanovením sachridů vážkovou metodou v různých druzích hořčice. cze
dc.format 27 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject sacharidy cze
dc.subject stanovení cze
dc.subject hořčice cze
dc.subject analytické metody cze
dc.title Stanovení cukru ve vzorcích hořčice cze
dc.title.alternative Determination of saccharides content in samples of mustard cze
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2007
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D17736
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account