Digitální knihovnaUPCE
 

Hodnocení strategického plánu magistrátu města Pardubic

Bakalářská práce
Náhled

Datum publikování

2006

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tato bakalářská práce je tématicky zaměřena na strategické plánování ve veřejné správě. V první kapitole, což je část teoretická, je vysvětlena problematika strategického plánování v ČR, základní pojmy, specifika a funkce. V druhé části je charakterizován Pardubický region a strategická vize města Pardubice. Třetí část práce je věnována analýze a zhodnocení strategického plánu a to především kritické oblasti Lidských zdrojů. Ve čtvrté kapitole je několik vlastních doporučení pro další období. V závěru práce jsou shrnuty poznatky týkající se těchto témat.
This thesis concerns on the strategic planning in public administration. In the first chapter, which is a theoretical part, there are explained some problems of strategic planning, basic concepts, specific issues and functions. In the second part is characteristic of Pardubice region and strategic vision of Pardubice city. The third part is concentrated on analysis and evaluation of the strategic plan. The main attention is paid to critical area human resources. In the end of the thesis a summary of results is given.

Rozsah stran

68 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Veřejná ekonomika a správa

Studijní program

Hospodářská politika a správa

Signatura tištěné verze

D15079

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Strategy, strategic operating, Strategic Management, Strategic Planning, global aims, analyse, Evaluation, Strategie, Strategické řízení, Strategický management, strategické plánování, globální cíle, Analýza, hodnocení

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced