Stanovení SO2 v pektinu. Extrakce tuků z bramborových lupínků
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Stanovení SO2 v pektinu. Extrakce tuků z bramborových lupínků
Hájek, Radim
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/23856
Datum publikování:
1998
Typ dokumentu:
diplomová práce
Vedoucí práce:
Ventura, Karel
Signatura:
D8512
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Studijní obor:
hodnocení a analýza potravin
Abstrakt:
Práce se skládá ze dvou částí. První se zabývá stanovením oxidu siřičitého v pektinu, druhá část pojednává o extrakci tuku z bramborových lupínků.
Zobrazit celý záznam
Soubory
Velikost
Formát
Zobrazit
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39574]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se