dc.contributor.advisor |
Adam, Martin |
cze |
dc.contributor.author |
Holasová, Radka
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T13:03:55Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T13:03:55Z |
|
dc.date.issued |
2004 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/23487 |
|
dc.description.abstract |
Stanovení obsahu vody Karl Fischerovou titrací a sušením v sušárně u mléčných a drůbežích masných výrobků. Srovnání činidel od různých výrobků a nalezení vhodných podmínek pro analýzu. Zjištění průběhu sorpčních izoterem pro drůběží paštiky. |
cze |
dc.format |
77 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
titrace |
cze |
dc.subject |
stanovení vody |
cze |
dc.subject |
Aktivita vody |
cze |
dc.subject |
mléčné výrobky |
cze |
dc.subject |
masné výrobky |
cze |
dc.title |
Stanovení vody v potravinách - II |
cze |
dc.title.alternative |
Determination of water in food samples - II |
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
2004 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D13197 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |