Digitální knihovnaUPCE
 

Stanovení vody v potravinách - II

Diplomová práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2004

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Stanovení obsahu vody Karl Fischerovou titrací a sušením v sušárně u mléčných a drůbežích masných výrobků. Srovnání činidel od různých výrobků a nalezení vhodných podmínek pro analýzu. Zjištění průběhu sorpčních izoterem pro drůběží paštiky.

Rozsah stran

77 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Signatura tištěné verze

D13197

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

titrace, stanovení vody, Aktivita vody, mléčné výrobky, masné výrobky

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced