Stanovení vody v potravinách - II
Diplomová práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2004
Autoři
Vedoucí práce
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Stanovení obsahu vody Karl Fischerovou titrací a sušením v sušárně u mléčných a drůbežích masných výrobků. Srovnání činidel od různých výrobků a nalezení vhodných podmínek pro analýzu. Zjištění průběhu sorpčních izoterem pro drůběží paštiky.
Rozsah stran
77 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Signatura tištěné verze
D13197
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
titrace, stanovení vody, Aktivita vody, mléčné výrobky, masné výrobky