Stanovení vody v potravinách - II

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Adam, Martin cze
dc.contributor.author Holasová, Radka
dc.date.accessioned 2007-09-30T13:03:55Z
dc.date.available 2007-09-30T13:03:55Z
dc.date.issued 2004
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/23487
dc.description.abstract Stanovení obsahu vody Karl Fischerovou titrací a sušením v sušárně u mléčných a drůbežích masných výrobků. Srovnání činidel od různých výrobků a nalezení vhodných podmínek pro analýzu. Zjištění průběhu sorpčních izoterem pro drůběží paštiky. cze
dc.format 77 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject titrace cze
dc.subject stanovení vody cze
dc.subject Aktivita vody cze
dc.subject mléčné výrobky cze
dc.subject masné výrobky cze
dc.title Stanovení vody v potravinách - II cze
dc.title.alternative Determination of water in food samples - II cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2004 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D13197 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet