Enterokoky v potravinách a ve vodě

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Pejchalová, Marcela cze
dc.contributor.author Hrdinová, Markéta
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:57:26Z
dc.date.available 2007-09-30T12:57:26Z
dc.date.issued 1999
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/22902
dc.description.abstract Práce je zaměřena na výskyt enterokoků v potravinách a ve vodě. Autorka se zabývá jejich výskytem a rezistencí vůči antibiotikům. cze
dc.format 29 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject enterokoky cze
dc.subject potraviny cze
dc.subject znečištění vod cze
dc.subject probiotika cze
dc.subject mikrobiologie cze
dc.title Enterokoky v potravinách a ve vodě cze
dc.title.alternative Enterococci in foodstuffs and water cze
dc.type bakalářská práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 1999 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline klinická biologie a chemie cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D9921 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet