dc.contributor.advisor |
Vytřasová, Jarmila |
cze |
dc.contributor.author |
Stará, Markéta
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T12:50:43Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T12:50:43Z |
|
dc.date.issued |
1998 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/22275 |
|
dc.description.abstract |
Cílem práce bylo vyhodnocení účinnosti vybraných konzervačních prostředků potlačujících růst mikroorganismů v různých kosmetických přípravcích a nalezení jejich vhodných koncentrací pro použití. |
cze |
dc.format |
37 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
kosmetické přípravky |
cze |
dc.subject |
konzervační látky |
cze |
dc.subject |
aditiva |
cze |
dc.subject |
antimikrobiální látky |
cze |
dc.title |
Porovnání účinnosti různých konzervačních látek na potlačení růstu mikroorganismů v dermatologických přípravcích |
cze |
dc.title.alternative |
Comparison of the efficacy of some different antimicrobial substances suppressing the microbial growth in dermatological products |
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
1998 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
|
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
|
cze |
dc.identifier.signature |
D9037 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |