Stanovení konzervačních přísad v potravinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Chýlková, Jaromíra cze
dc.contributor.author Král, Stanislav
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:50:08Z
dc.date.available 2007-09-30T12:50:08Z
dc.date.issued 1993
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/22222
dc.format 50 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject konzervační přísady cze
dc.subject stanovení cze
dc.subject víno cze
dc.subject oxid siřičitý cze
dc.title Stanovení konzervačních přísad v potravinách cze
dc.title.alternative The determination of food additives cze
dc.type diplomová práce cze
dc.date.accepted 1993 cze
dc.description.department Katedra ochrany životního prostředí cze
dc.thesis.degree-discipline ochrana životního prostředí cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D6947 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet