Stanovení kyseliny askorbové v potravinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vytřas, Karel cze
dc.contributor.author Pejchalová, Marcela
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:48:17Z
dc.date.available 2007-09-30T12:48:17Z
dc.date.issued 1997
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/22048
dc.description.abstract Práce je věnována stanovení kyseliny askorbové v ovocných džusech metodou diferenční pulzní voltametrie s využitím uhlíkových pastových elektrod. cze
dc.format 59 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject Kyselina askorbová cze
dc.subject ovocné džusy cze
dc.subject voltametrie cze
dc.subject diferenční pulzní voltametrie cze
dc.subject elektrody cze
dc.subject uhlíkové pastové elektrody cze
dc.subject stanovení cze
dc.title Stanovení kyseliny askorbové v potravinách cze
dc.title.alternative Determination of ascorbic acid in foodstuffs cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 1997 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D8117 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet