Vlastnosti enterokoků izolovaných z vody a potravin a jejich citlivost na antibiotika

Show simple item record

dc.contributor.advisor Vytřasová, Jarmila cze
dc.contributor.author Posadovská, Kamila
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:45:46Z
dc.date.available 2007-09-30T12:45:46Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/21804
dc.description.abstract Práce shromažďuje údaje o rodu Enterococcus. Zabývá se problematikou výskytu enterokoků v různých potravinách a ve vodě a jejich citlivostí na antibiotika. Je zaměřena zejména na vankomycin-rezistentní enterokoky, které hrají významnou roli u nozokominálních infekcí. cze
dc.format 51 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject enterokoky cze
dc.subject potraviny cze
dc.subject Voda cze
dc.subject vankomycin-rezistentní enterokoky cze
dc.subject minimální inhibiční koncentrace cze
dc.title Vlastnosti enterokoků izolovaných z vody a potravin a jejich citlivost na antibiotika cze
dc.title.alternative Charakteristics of enterococcus isolated from water and foods and their sensibility to antibiotics cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2001 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D10904 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account