Vlastnosti enterokoků izolovaných z vody a potravin a jejich citlivost na antibiotika

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vytřasová, Jarmila cze
dc.contributor.author Posadovská, Kamila
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:45:46Z
dc.date.available 2007-09-30T12:45:46Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/21804
dc.description.abstract Práce shromažďuje údaje o rodu Enterococcus. Zabývá se problematikou výskytu enterokoků v různých potravinách a ve vodě a jejich citlivostí na antibiotika. Je zaměřena zejména na vankomycin-rezistentní enterokoky, které hrají významnou roli u nozokominálních infekcí. cze
dc.format 51 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject enterokoky cze
dc.subject potraviny cze
dc.subject Voda cze
dc.subject vankomycin-rezistentní enterokoky cze
dc.subject minimální inhibiční koncentrace cze
dc.title Vlastnosti enterokoků izolovaných z vody a potravin a jejich citlivost na antibiotika cze
dc.title.alternative Charakteristics of enterococcus isolated from water and foods and their sensibility to antibiotics cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2001 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D10904 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet