Stafylokoky v potravinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Pejchalová, Marcela cze
dc.contributor.author Hájková, Veronika
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:44:16Z
dc.date.available 2007-09-30T12:44:16Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/21678
dc.description.abstract Práce se zabývá převážně výskytem, účinky a metodami stanovení stafylokoků v potravinách. cze
dc.format 34 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject Staphylococcus aureus cze
dc.subject snterotoxin A cze
dc.subject otrava cze
dc.subject enterotoxikóza cze
dc.subject heterogenní enzymová imunoanalýza cze
dc.title Stafylokoky v potravinách cze
dc.title.alternative Staphylococci in foodstuffs cze
dc.type bakalářská práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2000 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline klinická biologie a chemie cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D10647 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet