Digitální knihovnaUPCE
 

Mikrobiální kontaminace sójových výrobků

Diplomová práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2000

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce se zabývá problematikou mikrobiální kontaminace sójových výrobků a proměřením aktivity vody všech výrobků. Sleduje změnu mikrobiologických hodnot vybraných sójových výrobků během skladování.

Rozsah stran

64 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Signatura tištěné verze

D10155

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

sója, mikrobiální kontaminace, Aktivita vody

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced