Mikrobiální kontaminace sójových výrobků
Diplomová práceStatus neznámý Náhled není k dispozici
Datum publikování
2000
Autoři
Vedoucí práce
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Práce se zabývá problematikou mikrobiální kontaminace sójových výrobků a proměřením aktivity vody všech výrobků. Sleduje změnu mikrobiologických hodnot vybraných sójových výrobků během skladování.
Rozsah stran
64 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Signatura tištěné verze
D10155
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
sója, mikrobiální kontaminace, Aktivita vody