Hygienický monitoring výroby tvarohu pomocí určení ATP systémem HY-LiTE

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vytřasová, Jarmila cze
dc.contributor.author Nováčková, Zdeňka
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:38:40Z
dc.date.available 2007-09-30T12:38:40Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/21133
dc.description.abstract Cílem této práce bylo zjištění hygienického stavu provozního zařízení mlékárny, účinnost různých čistících procesů a porovnání klasické kultivační a bioluminiscenční metody. cze
dc.format 57 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject hygiena cze
dc.subject analýza potravin cze
dc.subject mlékárenství cze
dc.subject mléko cze
dc.subject bioluminiscence cze
dc.subject kontrola kvality cze
dc.subject metody cze
dc.title Hygienický monitoring výroby tvarohu pomocí určení ATP systémem HY-LiTE cze
dc.title.alternative Hygienal monitoring of curd production by using ATP systems HY-LiTE cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2001 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D10901 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet