Analýza antioxidantů v nápojích
Diplomová práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2002
Autoři
Vedoucí práce
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Cílem práce byla analýza antioxidantů a fenolických látek v nápojích metodou kapalinové chromatografie s CoulArray detekcí. Hlavním úkolem bylo nalezení optimálních podmínek uvedené metody pro stanovení těchto látek v nápojích. Za těchto podmínek byla zjištěna citlivost CoulArray detekce, která byla následně porovnána s citlivostí jiných detekčních technik - fluorescenční, coulochemickou a hmotnostně spektrometrickou detekcí.
Rozsah stran
70 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
technická analytická a fyzikální chemie
Studijní program
Signatura tištěné verze
D12037
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
kapalinová chromatografie, coulometrická detekce, fluorescenční detektor, nápoje, fenolické sloučeniny, flavonoidy, Antioxidanty