Digitální knihovnaUPCE
 

Analýza antioxidantů v nápojích

Diplomová práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2002

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Cílem práce byla analýza antioxidantů a fenolických látek v nápojích metodou kapalinové chromatografie s CoulArray detekcí. Hlavním úkolem bylo nalezení optimálních podmínek uvedené metody pro stanovení těchto látek v nápojích. Za těchto podmínek byla zjištěna citlivost CoulArray detekce, která byla následně porovnána s citlivostí jiných detekčních technik - fluorescenční, coulochemickou a hmotnostně spektrometrickou detekcí.

Rozsah stran

70 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

technická analytická a fyzikální chemie

Studijní program

Signatura tištěné verze

D12037

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

kapalinová chromatografie, coulometrická detekce, fluorescenční detektor, nápoje, fenolické sloučeniny, flavonoidy, Antioxidanty

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced