Izotachoforetické stanovení konzervačních činidel v potravinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Říha, Václav cze
dc.contributor.author Slezáková, Eliška
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:36:09Z
dc.date.available 2007-09-30T12:36:09Z
dc.date.issued 1999
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/20885
dc.description.abstract Práce je zaměřena na využití izotachoforézy ke kontrole potravin. Zabývá se izotachoforetickým stanovením kyseliny benzoové a kyseliny sorbové v přítomnosti kyseliny askorbové. Cílem této práce je nalézt takové optimální podmínky, které umožňují izotachoforetické stanovení výše uvedených látek vedle sebe. cze
dc.format 66 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject izotachoforéza cze
dc.subject konzervační činidla cze
dc.subject kyselina benzoová cze
dc.subject kyselina sorbová cze
dc.subject Kyselina askorbová cze
dc.title Izotachoforetické stanovení konzervačních činidel v potravinách cze
dc.title.alternative Determination of preservatives in food by isotachophoresis cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 1999 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D9399 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet