dc.contributor.advisor |
Říha, Václav |
cze |
dc.contributor.author |
Slezáková, Eliška
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T12:36:09Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T12:36:09Z |
|
dc.date.issued |
1999 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/20885 |
|
dc.description.abstract |
Práce je zaměřena na využití izotachoforézy ke kontrole potravin. Zabývá se izotachoforetickým stanovením kyseliny benzoové a kyseliny sorbové v přítomnosti kyseliny askorbové. Cílem této práce je nalézt takové optimální podmínky, které umožňují izotachoforetické stanovení výše uvedených látek vedle sebe. |
cze |
dc.format |
66 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
izotachoforéza |
cze |
dc.subject |
konzervační činidla |
cze |
dc.subject |
kyselina benzoová |
cze |
dc.subject |
kyselina sorbová |
cze |
dc.subject |
Kyselina askorbová |
cze |
dc.title |
Izotachoforetické stanovení konzervačních činidel v potravinách |
cze |
dc.title.alternative |
Determination of preservatives in food by isotachophoresis |
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
1999 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
|
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
|
cze |
dc.identifier.signature |
D9399 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |