Stanovení rodu Arcobacter v mase a masných výrobcích

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vytřasová, Jarmila cze
dc.contributor.author Bínová, Šárka
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:31:16Z
dc.date.available 2007-09-30T12:31:16Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/20402
dc.description.abstract Práce shromažďuje údaje o rodu Arcobacter, ověřuje selektivitu dosud publikovaných půd a bujonů, studuje výskyt arkobakterů v masokombinátě, drůbeži a masných výrobcích nejefektivnějšími metodami. cze
dc.format 103 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject Arcobacter spp. cze
dc.subject Arcobacter butzleri cze
dc.subject Arcobacter cryaerophilus cze
dc.subject termofilní kampylobaktery cze
dc.subject drůbež cze
dc.subject Maso cze
dc.title Stanovení rodu Arcobacter v mase a masných výrobcích cze
dc.title.alternative Determination of Arcobacter in meat and meat products cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2000 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D10151 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet