Stanovení rodu Arcobacter v mase a masných výrobcích
Diplomová práceStatus neznámý Náhled není k dispozici
Datum publikování
2000
Autoři
Vedoucí práce
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Práce shromažďuje údaje o rodu Arcobacter, ověřuje selektivitu dosud publikovaných půd a bujonů, studuje výskyt arkobakterů v masokombinátě, drůbeži a masných výrobcích nejefektivnějšími metodami.
Rozsah stran
103 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Signatura tištěné verze
D10151
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
Arcobacter spp., Arcobacter butzleri, Arcobacter cryaerophilus, termofilní kampylobaktery, drůbež, Maso