Digitální knihovnaUPCE
 

Stanovení rodu Arcobacter v mase a masných výrobcích

Diplomová práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2000

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce shromažďuje údaje o rodu Arcobacter, ověřuje selektivitu dosud publikovaných půd a bujonů, studuje výskyt arkobakterů v masokombinátě, drůbeži a masných výrobcích nejefektivnějšími metodami.

Rozsah stran

103 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Signatura tištěné verze

D10151

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Arcobacter spp., Arcobacter butzleri, Arcobacter cryaerophilus, termofilní kampylobaktery, drůbež, Maso

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced