dc.contributor.advisor |
Jandera, Pavel |
cze |
dc.contributor.author |
Škeříková, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T12:29:54Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T12:29:54Z |
|
dc.date.issued |
2003 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/20262 |
|
dc.description.abstract |
Cílem práce byla analýza přírodních antioxidantů v pivech metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s CoulArray detektorem. Hlavním úkolem bylo nalezení vhodné kolony a optimálních podmínek uvedené metody pro stanovení těchto látek v pivech. Byly optimalizovány podmínky separací na různých kolonách. Při optimalizovaných podmínkách byla zjištěna citlivost CoulArray detektoru a analyzovány vzorky piv. |
cze |
dc.format |
79 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
kapalinová chromatografie |
cze |
dc.subject |
coulometrická detekce |
cze |
dc.subject |
nápoje |
cze |
dc.subject |
fenolické sloučeniny |
cze |
dc.subject |
flavonoidy |
cze |
dc.subject |
Antioxidanty |
cze |
dc.title |
Optimalizace separace přírodních antioxidantů v pivech technikou HPLC s elektrochemickou CoulArray detekcí |
cze |
dc.title.alternative |
Optimalization of separation of natural antioxidants in beer by HPLC technique with electrochemical CoulArray detection |
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
2003 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
|
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
|
cze |
dc.identifier.signature |
D12449 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |