Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Adam, Martin cze
dc.contributor.author Norková, Petra
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:28:07Z
dc.date.available 2007-09-30T12:28:07Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/20076
dc.description.abstract Práce zabývající se využitím metody mikroextrakce tuhou fází pro charakterizaci potravinářsky využitelných rostlin. Metoda byla aplikována na vzorky chmelu a jakonu. Nová extrakční metoda eliminující spotřebu rozpouštědel a podstatně zkracující dobu extrakce a celé analýzy oproti klasickým technikám. cze
dc.format 61 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject Mikroextrakce tuhou fází cze
dc.subject plynová chromatografie cze
dc.subject chmel cze
dc.subject jakon cze
dc.title Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin cze
dc.title.alternative Application of solid-phase microextraction in food analysis cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2002 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D12055 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet