Digitální knihovnaUPCE
 

Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin

Diplomová práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2002

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce zabývající se využitím metody mikroextrakce tuhou fází pro charakterizaci potravinářsky využitelných rostlin. Metoda byla aplikována na vzorky chmelu a jakonu. Nová extrakční metoda eliminující spotřebu rozpouštědel a podstatně zkracující dobu extrakce a celé analýzy oproti klasickým technikám.

Rozsah stran

61 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Signatura tištěné verze

D12055

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Mikroextrakce tuhou fází, plynová chromatografie, chmel, jakon

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced