Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin
Diplomová práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2002
Autoři
Vedoucí práce
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Práce zabývající se využitím metody mikroextrakce tuhou fází pro charakterizaci potravinářsky využitelných rostlin. Metoda byla aplikována na vzorky chmelu a jakonu. Nová extrakční metoda eliminující spotřebu rozpouštědel a podstatně zkracující dobu extrakce a celé analýzy oproti klasickým technikám.
Rozsah stran
61 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Signatura tištěné verze
D12055
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
Mikroextrakce tuhou fází, plynová chromatografie, chmel, jakon