Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Adámková, Gabriela |
cze |
dc.contributor.author |
Kafoňková, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T12:19:03Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T12:19:03Z |
|
dc.date.issued |
1998 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/19119 |
|
dc.description.abstract |
Bylo provedeno mletí jehličnanové a listnáčové buničiny a jejich směsi na diskovém mlecím zařízení. Mlecí proces byl hodnocen pomocí čtyř kriterií: stupně mletí, délky vláken, schopnosti zadržovat vodu a měrné spotřeby energie. |
cze |
dc.format |
50 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
sulfátová buničina |
cze |
dc.subject |
mletí |
cze |
dc.subject |
kinetika mletí |
cze |
dc.title |
Studium procesu mletí |
cze |
dc.title.alternative |
Study of beating process |
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
1998 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
|
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
chemická technologie papíru a celulózy |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
|
cze |
dc.identifier.signature |
D8583 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |
Soubory tohoto záznamu
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
|
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam
|
Vyhledávání
Procházet
-
Vše v Digitální knihovně
-
Tato kolekce
Můj účet
|