Prvková analýza instantních polévek a kořenících směsí pomocí ICP OES
Diplomová práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2006
Autoři
Vedoucí práce
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Práce byla zaměřena na prvkovou analýzu instantních polévek a kořenících přípravků pomocí optické emisní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem. Byla vyvinuta metoda na stanovení vybraných prvků. Byly nalezeny vhodné kalibrační rozsahy standardních roztoků a na vybraném vzorku hodnocena reprodukovatelnost postupu.
Rozsah stran
71 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Signatura tištěné verze
D15309
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
prvky, Analýza, potraviny, optická emisní spektrometrie