Digitální knihovnaUPCE
 

Prvková analýza instantních polévek a kořenících směsí pomocí ICP OES

Diplomová práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2006

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce byla zaměřena na prvkovou analýzu instantních polévek a kořenících přípravků pomocí optické emisní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem. Byla vyvinuta metoda na stanovení vybraných prvků. Byly nalezeny vhodné kalibrační rozsahy standardních roztoků a na vybraném vzorku hodnocena reprodukovatelnost postupu.

Rozsah stran

71 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Signatura tištěné verze

D15309

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

prvky, Analýza, potraviny, optická emisní spektrometrie

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced