Izolace a identifikace bakterií rodu Arcobarter z potravin

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vytřasová, Jarmila cze
dc.contributor.author Indrová, Marta
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:09:59Z
dc.date.available 2007-09-30T12:09:59Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/18121
dc.description.abstract Práce se zabývá izolací a identifikací rodu Arcobacter z potravin pomocí kultivačních metod s různými médii, zakončených biochemickými testy. cze
dc.format 77 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject Arcobacter spp. cze
dc.subject Campylobacter spp. cze
dc.subject biochemické testy cze
dc.subject Aktivita vody cze
dc.title Izolace a identifikace bakterií rodu Arcobarter z potravin cze
dc.title.alternative Isolation and identification of Arcobacter from foodstuff cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2001 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D10912 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet