Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Komárek, Karel |
cze |
dc.contributor.author |
Kříž, Petr
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T12:01:56Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T12:01:56Z |
|
dc.date.issued |
1996 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/17216 |
|
dc.description.abstract |
Předmětem práce je chemická analýza potravinářských přísad. V první části je pozornost věnována některým základním chemickým analýzám jablečného pektinu, druhá část je zaměřena na kvasný ocet. Důraz je kladen na chemické vlastnosti lihového octa během kvasného procesu a v jeho závěru. |
cze |
dc.format |
85 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
potravinářské přísady |
cze |
dc.subject |
jablečný pektin |
cze |
dc.subject |
kvasný ocet |
cze |
dc.subject |
Analýza |
cze |
dc.subject |
kvantitativní analýza |
cze |
dc.subject |
Chromatografie |
cze |
dc.subject |
ocet |
cze |
dc.subject |
pektiny |
cze |
dc.subject |
plynová chromatografie |
cze |
dc.title |
Stanovení zbytkových rozpouštědel ve funkčních potravinářských přísadách pomocí plynové chromatografie |
cze |
dc.title.alternative |
|
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
1996 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
|
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
technická analytická a fyzikální chemie |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
|
cze |
dc.identifier.signature |
D7676 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |
Soubory tohoto záznamu
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
|
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam
|
Vyhledávání
Procházet
-
Vše v Digitální knihovně
-
Tato kolekce
Můj účet
|