Stanovení zbytkových rozpouštědel ve funkčních potravinářských přísadách pomocí plynové chromatografie
Diplomová práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
1996
Autoři
Vedoucí práce
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Předmětem práce je chemická analýza potravinářských přísad. V první části je pozornost věnována některým základním chemickým analýzám jablečného pektinu, druhá část je zaměřena na kvasný ocet. Důraz je kladen na chemické vlastnosti lihového octa během kvasného procesu a v jeho závěru.
Rozsah stran
85 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
technická analytická a fyzikální chemie
Studijní program
Signatura tištěné verze
D7676
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
potravinářské přísady, jablečný pektin, kvasný ocet, Analýza, kvantitativní analýza, Chromatografie, ocet, pektiny, plynová chromatografie