Digitální knihovnaUPCE
 

Stanovení zbytkových rozpouštědel ve funkčních potravinářských přísadách pomocí plynové chromatografie

Diplomová práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

1996

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Předmětem práce je chemická analýza potravinářských přísad. V první části je pozornost věnována některým základním chemickým analýzám jablečného pektinu, druhá část je zaměřena na kvasný ocet. Důraz je kladen na chemické vlastnosti lihového octa během kvasného procesu a v jeho závěru.

Rozsah stran

85 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

technická analytická a fyzikální chemie

Studijní program

Signatura tištěné verze

D7676

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

potravinářské přísady, jablečný pektin, kvasný ocet, Analýza, kvantitativní analýza, Chromatografie, ocet, pektiny, plynová chromatografie

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced