dc.contributor.advisor |
Vytřasová, Jarmila |
cze |
dc.contributor.author |
Malíková, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T12:01:21Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T12:01:21Z |
|
dc.date.issued |
2003 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/17149 |
|
dc.description.abstract |
Práce se zabývá antimikrobiálními účinky kyseliny octové na růst rodu Arcobacter v laboratorním médiu a v reálném vzorku. Dále se zabývá sledováním růstu Arcobacter butzleri ve vybraných antimikrobiálních látkách při různé aw. |
cze |
dc.format |
77 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
Aktivita vody |
cze |
dc.subject |
antimikrobiální látky |
cze |
dc.subject |
masný průmysl |
cze |
dc.subject |
Arcobacter spp. |
cze |
dc.subject |
minimální inhibiční koncentrace |
cze |
dc.title |
Vliv vybraných organických kyselin a aw na rod Arcobacter |
cze |
dc.title.alternative |
The influence of selected selection organic acids and aw on Arcobacter |
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
2003 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
|
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
|
cze |
dc.identifier.signature |
D12442 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |