dc.contributor.advisor |
Červenka, Libor |
|
dc.contributor.author |
Hejdrychová, Jitka
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T11:56:40Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T11:56:40Z |
|
dc.date.issued |
2006 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/16591 |
|
dc.description.abstract |
Práce se zabývá stanovením základních složek trvanlivého pečiva a popela pomocí chemických metod, dále možností stanovení sacharidů pomocí metody HPLC s ELS detekcí a následným vlivem základních složek trvanlivého pečiva na jejich sorpční vlastnosti. |
cze |
dc.format |
64 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
trvanlivé pečivo |
cze |
dc.subject |
kapalinová chromatografie |
cze |
dc.subject |
sacharidy |
cze |
dc.subject |
sorpční izotermy |
cze |
dc.subject |
Aktivita vody |
cze |
dc.title |
Vliv základních složek trvanlivého pečiva na jejich sorpční vlastnosti |
cze |
dc.title.alternative |
The effects of the principal ingredients of buiscuits upon their sorption behaviour |
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
2006 |
|
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D15264 |
|
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |