Vliv základních složek trvanlivého pečiva na jejich sorpční vlastnosti

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Červenka, Libor
dc.contributor.author Hejdrychová, Jitka
dc.date.accessioned 2007-09-30T11:56:40Z
dc.date.available 2007-09-30T11:56:40Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/16591
dc.description.abstract Práce se zabývá stanovením základních složek trvanlivého pečiva a popela pomocí chemických metod, dále možností stanovení sacharidů pomocí metody HPLC s ELS detekcí a následným vlivem základních složek trvanlivého pečiva na jejich sorpční vlastnosti. cze
dc.format 64 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject trvanlivé pečivo cze
dc.subject kapalinová chromatografie cze
dc.subject sacharidy cze
dc.subject sorpční izotermy cze
dc.subject Aktivita vody cze
dc.title Vliv základních složek trvanlivého pečiva na jejich sorpční vlastnosti cze
dc.title.alternative The effects of the principal ingredients of buiscuits upon their sorption behaviour cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2006
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D15264
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet