Antibiotická rezistence stafylokoků izolovaných z vody a potravin
Diplomová práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2003
Autoři
Vedoucí práce
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Práce shromažďuje poznatky o rodu Staphylococcus. Zabývá se problematikou výskytu stafylokoků v potravinách a vodě a jejich citlivostí na antibiotika.
Rozsah stran
52 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Signatura tištěné verze
D12437
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
stafylokoky, potraviny, Voda, minimální inhibiční koncentrace, antibiotika