Digitální knihovnaUPCE
 

Antibiotická rezistence stafylokoků izolovaných z vody a potravin

Diplomová práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2003

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce shromažďuje poznatky o rodu Staphylococcus. Zabývá se problematikou výskytu stafylokoků v potravinách a vodě a jejich citlivostí na antibiotika.

Rozsah stran

52 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Signatura tištěné verze

D12437

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

stafylokoky, potraviny, Voda, minimální inhibiční koncentrace, antibiotika

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced