dc.contributor.advisor |
Šubrt, Jiří |
cze |
dc.contributor.author |
Kolomazníková, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T11:51:50Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T11:51:50Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/16000 |
|
dc.description.abstract |
Práce je zaměřena na složení stravy od tradiční společnosti agrární až po společnost soudobou postmoderní. Z typické charakteristiky každé společnosti vyplývá jídelníček našich předků a způsoby stolování v daném období. |
cze |
dc.format |
46 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
česká společnost |
cze |
dc.subject |
dějiny každodennosti |
cze |
dc.subject |
Stravování |
cze |
dc.subject |
stolování |
cze |
dc.subject |
Jídlo |
cze |
dc.subject |
strava |
cze |
dc.subject |
životní styl |
cze |
dc.title |
Minulost, přítomnost a perspektivy stravování v české společnosti |
cze |
dc.title.alternative |
The past, present and perspectives of the board in the Czech society |
cze |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
2002 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
|
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
jazyková a sociokulturní studia |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
|
cze |
dc.identifier.signature |
D12130 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |