Význam a stanovení produktů neenzymové glykace u diabetes mellitus

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Čegan, Alexandr
dc.contributor.author Kuperová, Monika
dc.date.accessioned 2007-09-30T11:47:40Z
dc.date.available 2007-09-30T11:47:40Z
dc.date.issued 1996
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/15491
dc.description.abstract Práce se zabývá vznikem a metodami stanovení produktů časné a pozdní fáze neenzymové glykace proteinů u diabetu. cze
dc.format 27 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject neenzymová glykace cze
dc.subject Diabetes mellitus cze
dc.subject Maillardova reakce cze
dc.title Význam a stanovení produktů neenzymové glykace u diabetes mellitus cze
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 1996
dc.thesis.degree-discipline klinická biologie a chemie cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D7866
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet